Kringloopwinkel Deurne

Hieronder zie je de gevonden informatie over deze kringloopwinkel in Deurne, met daarbij een kaartje voor de lokatie. Voor openingstijden en andere informatie klik je door naar de website van deze kringloopwinkel.

Kringloop Deurne


Vosstraat 305 in Deurne
provincie: Antwerpen

website: Kringloop Deurne
Wat vind jij van Kringloop Deurne?

Hieronder kun je met je Facebook account laten weten hoe jij over Kringloop Deurne in Deurne denkt. Of heb je misschien vragen over Kringloop Deurne en hoop je dat andere bezoekers hier informatie over hebben? Plaats hieronder je reactie.


 De lokatie van deze kringloopwinkel in Deurne is gevonden door het adres op te  zoeken in google maps. Kijk voordat je naar deze kringloop gaat ook nog even op de  website van Kringloop Deurne voor het correcte adres en de openingstijden.
In totaal hebben we bijna 500 kringloopwinkels in Nederland en Belgie op deze website staan, een aardig overzicht dus! Heb je zelf een kringloopbedrijf of weet je nog een kringloopbedrijf die niet op de site staat? Neem dan contact met ons op.Kringloopwinkels

Een kringloopwinkel of kringloop en in BelgiŽ soms kringwinkel genoemd verkoopt tweedehands spullen zoals kleding, meubels, boeken, huisraad en kunst en antiek. Veel kringlopen zijn stichtingen zonder winstoogmerk die het recyclen en hergebruik van artikelen willen stimuleren. Regelmatig werken hier mensen in het kader van een (re-)integratietraject of vrijwilligerswerk. Daarnaast zamelen diverse kringlopen geld in voor maatschappelijke doelen. Het kopen bij een kringloop of het brengen van bruikbare spullen is hierdoor een goede zaak!
Naast deze ideŽle kringlopen zijn er ook meer commerciele kringlopen, deze staan ook op Kringloopwinkels.net.